Campionate

Vești proaste pentru Juventus » Croatul Marko Pjaca a fost operat și va rata tot restul sezonului!

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Perta Alexandru  —  Friday, 31 March 2017

Marko Pjaca, jucătorul croat al lui Juventus Torino, a fost supus astăzi unei intervenții chirurgicale la genunchiul drept, după ce a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate în timp ce era la lot cu naționala țării sale.

Operația efectuată de profesorul Mariani Villa Stuart a fost una reușită, iar fotbalistul de 21 de ani va fi apt de joc în aproximativ 6 luni.

Clubul torinez a emis un comunicat pe site-ul oficial, în care prezintă situația lui Pjaca: ”Operația, coordonată de profesorul Mariani și la care a luat parte și doctorul clubului Claudio Rigo, a fost un real succes. Pjaca este așteptat să se întoarcă la antrenamente în aproximativ 6 luni”.

Accidentarea croatului îi încurcă puțin planurile tehnicianului lui Juventus, Massimiliano Allegri, limitându-i tehnicianului italian opțiunile pentru noul sistem implementat la Juventus, 4-2-3-1, Pjaca devenind în această primăvară o piesă importantă pentru torinezi.

Pe lângă această absență, Allegri nu se va putea baza în deplasarea de la Napoli nici pe fundașul Medhi Benatia, accidentat și el. 

  • Napoli -Juventus se joacă duminică seara, de la 21:45.

sursa: juventus.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.