Liga 1

Contra e gata de derby-ul cu FCSB: "Suntem obligați să câștigăm! Trebuie să rezolvăm marea noastră problemă" » Ce probleme de lot are și spune despre Patrick Petre

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 aprilie 2017

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă în care a vorbit despre meciul cu FCSB, de mâine.

"Este un meci important pentru noi. După eliminarea din Cupă ne așteaptă un derby și după două egaluri suntem obligați să încercăm să câștigăm, pentru a avea șanse la primele locuri.

A fost o săptămână grea. Am venit joi, la ora 8 seara, după 6 ore cu autocarul (n.r. de la Severin). Trebuie să ne recuperăm cât mai bine și să ne ridicăm la nivelul derby-ului.

Trebuie să rezolvăm problema pe care o avem: lipsa golului. Vom încerca să avem mai multe ocazii și să vedem dacă putem marca gol sau goluri. Vrem să câștigăm acest meci!

La un derby este foarte ușor să te motivezi. Atmosfera va fi foarte bună pe stadion. Oricărui fotbalist îi place să joace într-un astfel de meci.

Cred că va fi un derby tensionat. Ambele echipe vor juca la limita regulamentului și vor vrea să marcheze. Sperăm să triumfăm noi", a spus Cosmin Contra la conferința de play-off.

"Eu nu demit pe nimeni. Nu plec nici eu și nu pleacă nici Reghecampf după derby"
Cosmin Contra

...despre problemele de lot: "Palici s-a antrenat ieri, dar vom vedea azi. Sunt mari semne de întrebare în privința lui. Penedo a venit ieri după-amiază. Are două zile nevoie de a reveni. E clar că nu va fi în lot"

...despre jucători: "Mă așteptam la o relaxare din partea lor. Nu e ușor să joci 3 meciuri cu sabia deasupra capului și cu presiunea pusă de mine. Relaxarea e normală. Nu a fost ușor în acele două săptămâni. Dar nu sunt nemulțumit. Jucătorii știu că dacă ești puțin relaxat și nu ai agresivitate, e greu să câștigi în play-off"

...despre Petre jr.: "Patrick a avut o schimbare de atitudine. De aceea a jucat și a bătut acel penalty (n.r. cu CSU în Cupă, 5-6 d.p.). Nu sunt supărat pe el. Pe mine mă interesează ce atitudine are la antrenamente și pe teren. Este un copil talentat. Trebuie să fie adus pe drumul cel bun și voi încerca asta. Nu trebuie să irosim așa un talent"

  • FCSB și Dinamo se vor duela mâine, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.
  • Echipe probabile
    Steaua: Niță - Enache, Pintilii, Moke, Momcilovici - Muniru - Jakolis, Boldrin, Ov. Popescu, Tănase - Alibec
    Dinamo: Cerniauskas - Romera, M. Popescu, Dielna, St. Filip - Nistor, Busuladzici, Mahlangu - Hanca, Nemec, Oliva
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.