Liga 1

EXCLUSIV Mecanismul din spatele schimbării numelui Stelei la UEFA » GSP a aflat de ce echipa lui Becali deține în continuare palmaresul pe site

Articol de Nicoleta Coșoreanu  —  Saturday, 01 April 2017

După ce Gigi Becali a schimbat oficial denumirea echipei sale în FCSB, iar decizia a fost înregistrată la LPF și FRF, UEFA a adoptat și ea această denumire pe site-ul oficial.

UEFA a păstrat în continuare pe pagina de prezentare a echipei palmaresul până în 2003. În plus, la anul înființării este trecut în continuare 1947, nu 2003, când echipa a fost preluată de Becali.

Totuși, GSP.ro a aflat că schimbarea numelui a fost făcută automat, fără ca asta să însemne că UEFA a luat o decizie oficială în privința palmaresului.

După ce FRF și LPF au făcut schimbarea de nume, UEFA a preluat-o printr-un feed de date. Forul european colaborează cu firma Opta, companie care furnizează date statistice, iar de aici a apărut și schimbarea numelui. De aceea, partea de descriere și palmaresul nu au fost schimbate, aceste secțiuni fiind administrate de cei de la UEFA.


*Click pe imagine pentru a mări

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.