Stranieri

VIDEO Un gol și atât » Chipciu a deschis scorul cu o execuție frumoasă, dar după pauză s-a văzut din ce în ce mai puțin, fiind schimbat în minutul 80

Articol de Aurelian Botezatu  —  Sunday 2nd of April 2017 12:00

Alex Chipciu a fost aplaudat de fanii lui Anderlecht în minutul 80, când antrenorul lui Anderlecht, Rene Weiler, l-a înlocuit. Dar cu siguranță a fost mai mult pentru golul marcat decât pentru ce a urmat.

Click aici pentru VIDEO!

Reușita din minutul 20, prin care românul a deschis scorul cu Zulte-Waregem, merită un premiu de frumusețe. Pasa lui Tielemans l-a găsit la 12 metri de poartă. Alex a preluat, s-a întors și a tras cu stângul la colțul lung, înainte ca adversarul direct să reacționeze: 0-1.
Oaspeții au continuat să controleze partida și mai puteau marca. După reluare, însă, ceva s-a rupt în jocul lor. Chipciu a părut să fi terminat benzina, colegii la fel, iar Zulte a egalat (63). Și cine știe cum s-ar fi încheiat primul meci din play-off-ul Belgiei, dacă nu venea golul lui Tielemans (72): 1-2.

5 goluria dat Chipciu în acest sezon pentru Anderlecht: 4 în campionat, unul în Europa League

Stanciu, prea firav

Antrenorul Weiler l-a ținut pe Nicolae Stanciu lângă el, pe bancă, tot meciul. Și a explicat alegerea prin aceea că, "având în față o echipă puternică din punct de vedere fizic, am preferat să trimit în teren jucători cu gabarit mare".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.