Liga 1

Mulțescu a găsit explicația pentru înfrângerea severă cu CFR Cluj: "Aici s-a făcut diferența"

FOTO: CRISTI PREDA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 aprilie 2017

Gheorghe Mulțescu, tehnicianul celor de la CSU Craiova, a comentat înfrângerea echipei sale din meciul cu CFR Cluj, scor 1-4, și consideră că ziua în plus de odihnă avută de ardeleni a contat în economia meciului.

"Ce să fie în sufletul meu? Mai mult decât am suferit 10 luni nu am cum să sufăr. Eșecul a venit neașteptat, eu zic că e un scor exagerat.

CFR a fost echipa mai exactă. A reușit să fructifice toate ocaziile pe care le-au avut. Ne-a lipsit prospețimea, concentrarea, ei au marcat și noi am ratat.

Clujenii au făcut un presing bun, ei ne-au așteptat să greșim și noi am greșit. Am fost și obosiți, am ratat, lor le-au intrat toate execuțiile. Au fost mai preciși, mai exacți, au fost jucători cu mai multă experiență.

Au avut o zi în plus liberă, au fost mai odihniți, mai lucizi. Ei au dat în vinclu și noi pe lângă. Și aici se face diferența, când o echipă are o zi în plus de odihnă față de cealaltă contează. 

Ivan nu avea voie să fie eliminat, e căpitanul echipei și nu trebuia să facă așa ceva. Sper că e un duș rece, nu trebuia să fie eliminat în acest fel. 

 Sunt cinci zile până la încleștarea cu Viitorul, avem timp să ne odihnim, e altfel", a spus Mulțescu, la TV Digi Sport

CSU Craiova a fost surclasată de CFR Cluj, scor 1-4, în etapa a treia din play-off. (AICI ai detalii despre partidă)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.