Liga 1

Tensiuni la CFR! Golgeterul echipei neinclus în lot pentru jocul cu CSU: "Eu decid aici!" + Miriuță a vorbit și despre meciul cu oltenii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 aprilie 2017

Golgeterul lui CFR Cluj, Cristian Bud, n-a fost inclus în lot pentru meciul cu CSU Craiova, scor 4-1. Antrenorul Vasile Miriuță a explicat de ce a luat această decizie.

"Azi am hotărât ca Bud să nu fie în lotul de 18. Eu sunt antrenorul, eu decid! A venit și rândul altora azi", a declarat Miriuță la TV Dolce Sport.

11 goluri
în 24 de partide în Liga 1 are Bud pentru CFR Cluj în acest sezon

Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit și despre partida câștigată cu CSU Craiova: "Eu am mare încredere în jucătorii mei. Știu ce caracter au, merg cu ei până-n pânzele albe. Știam că ei joacă repede pe recuperare, am încercat să-i blocăm la mijloc, am închis bine jocul și am speculat orice greșeală a lor. Am luat acel gol după pauză și e normal să fi căzut pentru câteva minute.

Important e că ne-am revenit. Am jucat cu doi fotbaliști sub 21 de ani, depinde numai de ei să ajungă la națională. Deac are 31 de ani, dar poate juca până la 35-36 de ani dacă se pregătește bine. Am o echipă de mari jucători".

"Mă bucur că am reușit să înscriu chiar de ziua mea. În ultimele zile ne-am motivat mai mult și azi s-a văzut acest lucru. Sper să facem cât mai multe puncte și să ne clasăm cât mai sus în clasament. E frustrant că nu putem juca în cupele europene. Am primit și noi vestea ieri" Alexandru Păun, marcatorul unui gol

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.