Liga 1

Ignorată complet de Dinamo, soția lui Ekeng vine la București pentru a discuta cu Negoiță: "Mi s-a promis ajutor, dar nu am văzut nimic din partea lor, nici de copii nu s-au interesat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 02 April 2017

La aproape un an de la moartea lui Patrick Ekeng, soția acestuia, Nathalie, va veni la București pentru a purta o discuție cu șefii lui Dinamo, nemulțumită fiind de faptul că nu a primit ajutorul financiar pe care clubul i-l promisese imediat după moartea camerunezului. 

"De un an de zile nu mi-au dat niciun semn! Mi s-a promis ajutor, nu am văzut nimic din partea lor. Nici măcar nu s-au interesat de copiii mei şi ai lui Patrick.

Patronul clubului m-a ignorat total, aşa că am decis să vin chiar eu la Bucureşti, să lămuresc situaţia personal. Însă, imediat ce au aflat că vin, au început să mă sune continuu, să îmi spună că vor să îmi ofere bani, nu se mai opresc cu telefoanele şi cu ofertele!

Totuşi, eu voi merge la stadion, la meciul de fotbal, şi acolo voi discuta cu ei", a declarat Nathalie Ekeng, pentru Cancan.

Patrick Ekeng a murit în data de 6 mai a anului trecut, după ce s-a prăbușit pe teren pe finalul meciului cu Viitorul din "Ștefan cel Mare".

Clubul Dinamo i-a promis la acea vreme soției lui Ekeng că o va susține financiar, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.