Liga 1

Declarații tari făcute de MM Stoica după 2-1 cu Dinamo » Ce spune despre arbitraj, fani și duelul cu galeria lui Dinamo: "Înseamnă că îmi dau importanță"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 aprilie 2017

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo, 2-1, și a scos-o pe rivală din lupta la titlu.

După meci, Mihai Stoica, managerul sportiv al celor de la FCSB, a vorbit despre duelul cu Dinamo, despre Alibec, conflictul cu galeria rivală și arbitrajul lui Istvan Kovacs.

"Acest meci a fost mai mult decât un derby. A fost momentul renașterii acestei echipe. Spun asta pentru că ați văzut câtă lume a fost. Nu numai că am avut foarte mulți suporteri, dar au fost și alături de echipă pentru că suporterii nu pot fi mințiți. FCSB este Steaua", a spus Mihai Stoica la TV Digi Sport.

 ...despre galeria lui Dinamo: "M-am ferit să provoc. Doar am arătat tabela. Sunt înjurat în permanență la fiecare meci. Există cântec împotriva familiei mele. M-am obișnuit cu asta. Înseamnă că îmi dau importanță suporterii dinamoviști și nu am făcut altceva decât să arăt tabela pentru că nu am mai văzut demult o tabelă care să arate așa de bine după un meci cu Dinamo".

...despre arbitraj: "Pleașcă a fost lovit în ochi. Are ochiul umflat. Istvan Kovacs nu a arătat lovitură liberă pentru noi, în schimb, în faza imediat următoare a acordat lovitură liberă pentru Dinamo și a ieșit gol și noi suntem nemulțumiți. A avut un meci foarte greu de arbitrat pentru că a fost o ambiție foarte mare".

...despre lupta la titlu: "Nu știu dacă Dinamo a ieșit din lupta la titlu. Mai sunt multe puncte puse în joc și se pot întâmpla multe. Aveam mare nevoie de o victorie în meciul acesta. Nu neapărat pentru că jucam împotriva lui Dinamo, dar puteam să pierdem pasul cu Viitorul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.