Liga 1

Șumudică supărat pe arbitraj și pe speculații: "O să se spună că Viitorul ne-a dat meciul de Cupă și de-asta am pierdut azi"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 aprilie 2017

Astra a pierdut pe teren propriu în fața Viitorului, scor 1-2, însă giurgiuvenilor le-a fost anulat un gol pe motiv de ofsaid în minutul 6, ceea ce l-a enervat teribil pe Marius Șumudică.

"Și Barcelona mai pierde. Am jucat cu o echipă bună. Ar trebui să-l sunați pe domnul Ghinguleac (n.r. asistentul de pe acea parte), să-l întrebați dacă a fost ofsaid. Dacă începeam cu 1-0, altfel era meciul, dar asta nu scuză cu nimic greșelile noastre.

Viitorul a meritat victoria! Noi am ieșit din lupta pentru titlu. Nu-mi pot explica de ce n-am marcat dintr-un metru (n.r. Buș n-a reușit să împingă în poartă mingea venită de la Morais). Nu trebuie să-l punem la zid pe domnul Ghinguleac, dar n-a fost o fază grea, ci una foarte, foarte, foarte, foarte ușoară", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Șumudică și-a vărsta nervii și pe Daniel Florea, care a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 42: "Am executat penalty în doru' lelii. Nu înțeleg cum a putut să bată în așa fel. Li l-am dat exemplu pe Larie, să nu facă așa. Le-am spus să-și aleagă colțul înainte de a executa".

"Mai am o lună de antrenat în România, dar plec cu fruntea sus. Joi avem un meci extraordinar de greu cu FCSB" Marius Șumudică

"O să se spună că Viitorul ne-a dat meciul de Cupă și de-asta am pierdut azi, am auzit deja discuții pe tema asta, scenarii. Numai niște idioți pot spune așa ceva, atât am putut azi. Noi ne apărăm corect șansele în toate meciurile"
Marius Șumudică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.