Liga 1

Cornel Dinu se ia de MM Stoica: "Când te cheamă Memelușul ai doar regula casei: behăitul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 04 April 2017

Cornel Dinu a avut o declarație dură la adresa lui Mihai Stoica, managerul sportiv al Stelei, care a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs de la meciul FCSB - Dinamo 2-1.

"Am văzut cum explica Memeluşu acea fază. Când te cheamă Memeluşu, nu poţi avea decât regula casei: behăitul. El explica faza cu Patrick Petre aducând în discuţie o fază din 2009 şi explicaţia lui Muniz Fernandez (n.r. cel care a arbitrat Unirea Urziceni - Dinamo 1-0, din 2009), cu căderea natural", a spus Cornel Dinu la TV Dolce Sport.

Dinu face refererire la declarat lui MM Stoica, care și-a amintit de meciul dintre Dinamo și Unirea Urziceni, când dinamoviștii au cerut un penalty.

"În 2009, când eram la Unirea Urziceni, am jucat un meci foarte important cu Dinamo, arbitrat de Muniz Fernandez. Varga l-a atins pe Bruno Simao şi toată lumea a fost consternată cum de Dinamo nu a primit penalty. Muniz Fernandez a explicat: «Chiar dacă este contact, dacă jucătorul nu cade natural, consider că vrea să mă păcălească şi nu dau fault»", a spus Stoica la TV Digi Sport.

Citește și: Derapaj rasist al lui Cornel Dinu » Comparația nefericită pe care o face între Florinel Coman și un superstar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.