Liga 1

Mari probleme de lot pentru Contra, înaintea meciului cu CFR » Arbitrajul, din nou în atenția dinamoviștilor

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 04 April 2017

Înaintea partidei cu CFR Cluj, Cosmin Contra a anunțat care sunt jucătorii pe care cel mai probabil nu se va putea baza pentru duelul de miercuri din Ștefan cel Mare, în timp ce Ionel Dănciulescu a avut câteva cereri pentru arbitrii români.

"Busuladzici este supendat, Palici în proporție de 80% nu va face parte din lot, deși vom vedea și azi cum se va antrena, Bumba este accidentat, iar o parte dintre ei sunt foarte obosiți", a declarat tehnicianul lui Dinamo la conferința de presă susținută înaintea partidei.

Pe de altă parte, Ionel Dănciulescu le-a transmis arbitrilor să fie mai atenți și mai concentrați în partidele din play-off, unde orice greșeală poate face diferența. 

"Statistica spune totul. Înțelegem că și arbitrii sunt oameni, sunt supuși greșelilor. Dar dorim mai multă atenție și concentrare din partea lor, pentru că la aceste meciuri foarte echilibrate din play-off orice greșeală poate face diferența", a spus oficialul dinamovist. 

Dinamo întâlnește CFR Cluj pe teren propriu, mâine, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.