Campionate

Gest uriaș al goalkeeperului lui Bayern Munchen » I-a îndeplinit ultima dorință unui copil bolnav de cancer

foto: bild.de

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 aprilie 2017

Bavarezii au ajutat un fan bolnav de cancer să intre la meci, dar ultima dorinţă nu i-au putut-o îndeplini până la capăt.

Dennis Jax are 17 ani, e bolnav de leucemie, iar medicii îi mai dau doar câteva săptămâni de trăit. Ultima sa dorinţă, ca fan al lui Bayern, a fost să meargă încă o dată pe stadion, să-şi vadă favoriţii.

I-ar fi plăcut pe Allianz Arena, însă este prea slăbit ca să mai poată face drumul de la Mutterstadt la Munchen (3 ore), a ales deplasarea la Hoffenheim, de care-l despart doar 45 de minute. Problema? N-a mai găsit bilete şi nici clubul nu l-a putut ajuta. I-a sărit însă în ajutor rezerva de portar a liderului, Sven Ulreich, care a şi apărat în meciul disputat marţi seară. Şi nu cu unul, ci cu două tichete, pentru ca Dennis să poată fi însoţit.

18 meciurii-au trebuit lui Hoffenheim pentru o victorie în premieră cu Bayern

"Sunt superbucuros! Şi-mi doresc ca Bayern să câştige. Un 4-0 ar fi nemaipomenit", visa Dennis în ajunul partidei. Dar jucătorii liderului nu i-au mai putut îndeplini şi această ultimă dorinţă. Cu gândul la meciurile cu Dortmund, de sâmbătă, şi la "sfertul" cu Real Madrid, programat marţea viitoare în Ligă, antrenorul Carlo Ancelotti a odihnit mulţi titulari, iar mesajul pentru cei intraţi pe teren a fost limpede: "Rezultatul nu contează prea mult, important e să nu ne lovim". Şi-au jucat în consecinţă. Rezultatul: 0-1. Un gol la care tocmai Ulreich, cel care-l ajutase pe Dennis cu biletele, a gafat impardonabil. 

"Am avut un debut de partidă dezastruos, cu multe pase greşite. Eşecul putea fi chiar categoric" Mats Hummels, fundaş Bayern

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.