Stranieri

Alin, torpilat de Submarin! Toșca a fost extrem de criticat de presa din Spania după ce a gafat la golul lui Villarreal

+5 Foto
foto: diariodesevilla.es

Articol de Daniel Scorpie  —  Wednesday, 05 April 2017

Toșca a fost din nou vinovat la gol, în Betis - Villarreal 0-1, scăpându-l nepermis din marcaj pe Adrian.

Mutat apoi în lateral stânga, fostul stelist a trecut pe banca de rezerve în minutul 78, iar Estadio Deportivo i-a dat nota 3.

"Beznă selenară"

"Deşi a arătat determinarea obişnuită, n-a scăpat de unele confuzii. A greşit la marcaj la golul «Submarinului Galben». Beznă selenară", îl critică ziarul andaluz.

Imediat după pauză, Toşca a pierdut o minge pe stânga, în terenul oaspeţilor, şi din autul rezultat s-a pornit contraatacul. Centrarea lui Jose Angel pe bara a doua l-a găsit complet pierdut în marginea careului mic pe Alin, undeva la 3 metri de Adrian, ce a marcat nestigherit!

Puţin după aceea, Victor Sanchez a scos fundaşul dreapta, Piccini, şi l-a mutat pe Toşca în stânga. Pentru ca în minutul 78 să-l schimbe cu Donk, tot un stoper.

E al doilea meci în care Alin nu prinde finalul, după derby-ul din 25 februarie, cu Sevilla, marcat de fluierăturile fanilor, care i-au cerut demisia antrenorului, abia confirmat și pentru sezonul viitor. 

Cifrele lui Toșca

  • 7 mingi a pierdut Toșca, recuperând 3 cu Villarreal.
  • A atins balonul de 37 de ori, a dat 23 de pase bune din 26 și n-a făcut niciun fault
  • 2 eșecuri are Alin din două meciuri jucate cu Villarreal în acest sezon, primul cu Steaua, în Europa League, și celălat marți, în La Liga
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.