Publicitate

Ponturi și predicții la pariuri pentru meciurile din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 05 April 2017

COTE MĂRITE PENTRU LIGA 1

Etapa intermediară din Play-Off-ul Ligii 1,  programează 3 meciuri interesante.  Dacă ești parior, vezi mai jos câteva pariuri cu cote mărite care îți pot aduce un venit frumos. Casa de pariuri MaxBet.ro oferă cote mărite zilnic.

 

Casa de pariuri MaxBet.ro oferă peste 120 de piețe de pariuri pentru cele mai importante meciuri din Liga 1 și din cele mai puternice campionate ale Europei. Mai jos câteva pariuri de încercat:

  

  • FC Viitorul are un moral excelent, 2 victorii consecutive și 3 puncte avans în clasament. Oltenii nu au speranțe la titlu și vin după înfrângerea categorică administrată de CFR Cluj, 1-4 chiar la Severin. Gazdele trebuie să învingă pentru a se apropia de primul titlu din istorie.

 

  • Ultimul meci al rundei se va desfășura pe Arena Națională, acolo unde Astra lui Șumudică vine să joace împotriva echipei FCSB. Dacă e să ne luam după statistici, vom vedea că în ultimele 12 confruntări dintre cele două, ambele formații nu au marcat în același meci. FCSB trebuie să câștige pentru a rămâne în cursa pentru titlu, dar va fi un meci echilibrat și, anticipăm noi, cu puține reușite.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.