Liga 1

FOTO și VIDEO Premiere la Dinamo: prima victorie în play-off, 2-0 cu CFR Cluj, + Rivaldinho, primul gol

+29 Foto
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 aprilie 2017

Dinamo a obținut prima victorie din play-off și primul succes după 5 meciuri, 2-0 pe teren propriu în fața lui CFR Cluj, în a patra etapă din play-off.

Nemec a ratat prima mare ocazie a partidei, după 17 minute de joc. Romera a centrat de pe partea dreaptă, dar lovitura de cap expediată de Nemec a trecut pe lângă poarta lui Mincă.

Slovacul avea să se revanșeze patru minute mai târziu, când a rămas fără marcaj la o lovitură de colț și l-a învins pe Mincă printr-un voleu din prima.

Chiar înainte de pauză, Rivaldinho a marcat primul gol în tricoul "câinilor", printr-o lovitură de cap care l-a surprins pe Mincă ieșit din poartă.

Cu mai puțin de 10 minute ănainte de final, Cerniauskas a avut o intervenție salvatoare la lovitura de cap a lui Roman, iar un minut mai târziu clujenii au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid.

Alături de dinamoviști, victoria a fost sărbătorită la vestiare și de Ceccarelli, care și-a reziliat săptămâna aceasta contractul cu Dinamo (Detalii AICI).

3.790 de spectatori
au fost prezenți pe Arena Națională

Contra s-a accidentat :)

De la cât s-a agitat pe margine pentru prima sa victorie în play-off, Cosmin Contra s-a resimțit serios. Antrenorul dinamovist a acuzat dureri lombare.

Stafful medical a vrut să îi acorde îngrijiri și să verifice dacă e ceva serios, dar tehnicianul de 41 ani a refuzat, continuând să dea indicații tactice de la marginea terenului. (Victor Vrînceanu)

Nistor și cartonașul roșu

O fază inedită a avut loc în repriza secundă, când lui Alexandru Tudor i-a căzut cartonașul roșu din buzunar. Acesta a fost recuperat de Dan Nistor, care l-a păstrat și i l-a dat înapoi lui Tudor spre finalul meciului. (Victor Vrînceanu)

VIDEO » Dinamo - CFR Cluj 2-0
Au marcat: Nemec '21, Rivaldinho '43
Click AICI pentru liveTEXT!

Echipele de start:

Dinamo: Cerniauskas - Romera, Marici, Dielna, St. Filip - Mahlangu, Palici - Hanca, Rivaldinho, P. Petre - Nemec
Rezerve: Penedo - M. Popescu, Bawab, Nistor, D. Popa, Oliva, Dudea
Antrenor: Cosmin Contra

CFR Cluj: Mincă – T. Lopes, Larie, Horj, Camora (cpt) – Gomelt, L. Rus – Nouvier, C. Deac, Al. Păun – Omrani
Rezerve: Marc - Nascimento, Roman, Antal, Ruiz, Mureșan, Peteleu
Antrenor: Vasile Miriuţă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.