Liga 1

EXCLUSIV Scandal la CFR Cluj! Golgeterul echipei a intrat în conflict cu Miriuță + Motivul pentru care nu mai e inclus în lot

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 aprilie 2017

CFR Cluj a pierdut ieri seară pe terenul lui Dinamo în play-off-ul Ligii 1, scor 0-2, și ardelenii recunosc că au ieșit din lupta la titlu.

Deși au cel mai bun atac din play-off, ardelenii n-au reușit să marcheze cu Dinamo. Unul dintre motivele pentru care n-au înscris în ultima etapă poate fi și lipsa golgeterului echipei Cristi Bud.

Atacantul de 31 de ani, care are 11 goluri pentru CFR Cluj în acest sezon de Liga 1, n-a mai fost inclus de Miriuță în lotul de 18 pentru ultimele două partide.

Antrenorul ardelenilor nu vrea să spună exact motivele care au dus la decizia sa, însă sursele GSP.ro susțin că între tehnician și jucător s-au rupt relațiile la unul dintre antrenamente.

"La un antrenament i-a reproșat Miriuță ceva lui Cristi și de atunci el n-a mai jucat. Cristi e un jucător de moral. Dacă îi dai încredere joacă, dacă nu... El încearcă să se pregătească bine în continuare și speră ca Miriuță să revină la sentimente mai bune, însă sunt slabe șansele. Cristi mai are două luni de contract cu CFR", au dezvăluit sursele GSP.ro.

"Din păcate a jucat primele 5 meciuri titular, dar n-a marcat. El trebuie să se pregătească în 2017 la fel cum a făcut-o în 2016. Nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect" Vasile Miriuță

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.