Liga 1

Becali a intrat la TV pentru a face lămuriri suplimentare pe un subiect delicat: "Am primit două SMS-uri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 April 2017

După victoria cu Astra, 3-0, Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, i-a luat apărarea lui Gheorghe Hagi, acuzat de mai multă lume că echipa sa și Astra și-au împărțit victoriile în "dubla" din Cupă și campionat.

"Chiar dacă îi dai un miliard de euro, Gică Hagi nu va face blat. 

Eu i-am spus lui Meme: «Băi, Meme, scrie numărul meu pe tablă în vestiar, să mă sune jucătorii. Orice problemă aveți, sunați-mă pe mine». Am primit două SMS-uri că a fost blat ordinar.

I-am sunat înapoi, le-am spus «bă sunteți nebuni?» Cum să facă Hagi blat? Nu există așa ceva!

V-am zis că nu există așa ceva. Ce am spus eu e că, dacă a fost ceva necurat la partida Astra - Viitorul, a fost doar dușmănia lui Săpunaru. I-am spus și lui Șumudică: «Băi, Șumi, e posibil s-o fi făcut-o ăsta în dușmănie față de Steaua»", a spus Becali în această seară. 

Finanțatorul FCSB-ului e de părere că echipa lui va câștiga fără probleme titlul la finalul sezonului. 

"Campionatul e deja luat. Echipa mea are forță, celelalte echipe sunt îngenuncheate fizic, a mea e forță. Îi dau credit lui Reghe, care a spus că în play-off vom avea vârful de formă

Nu mai am emoții, că văd ce joacă echipa mea. Nu cred că se mai pot întoarce. Știți de ce? Zic că avem un program mai ușor", a mai declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.