Liga 1

EXCLUSIV Nu e glumă! Un scouter de la Manchester City a fost în tribunele Arenei Naționale » Pe cine a urmărit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 aprilie 2017

FCSB s-a impus în fața celor de la Astra, 3-0, și a trecut pe primul loc în play-off.

Fotografii Gazetei Sporturilor l-au surprins în tribunele de pe Arena Națională pe Mark Lawwell, managerul de scouting și recrutare de la Manchester City.  Acesta este fiul lui Peter Lawwell, directorul executiv al celor de la Celtic.

 
FOTO: Mark Lawwell pe Arena Națională

Deși este angajat la City, Mark este foarte apropiat de cei de la Celtic. Acesta lucrează din 2012 la echipa din Manchester, dar se fotografiază alături de cei de la Celtic și cu trofeele câștigate de scoțieni.

 


FOTO: Mark Lawwell alături ce trofeele lui Celtic


FOTO: Brendan Rogers, antrenorul lui Celtic, alături de Peter Lawwell, tatal lui Mark

Pentru cine a venit Lawwell?

În urmă cu două zile, Daily Record a scris de interesul celor de la Celtic, campioana Scoției, pentru Ovidiu Popescu. În același timp, Becali declara că a primit o ofertă amețitoare pentru Alibec, din Premier League. 

"Există interes pentru Denis Alibec, dar nu vreau să spun mai multe pentru că lumea ar zice că mint și că mă laud. Este prea mare oferta, dar nu vreau să spun. Nici mie nu mi-a venit să cred când am văzut-o. E ofertă de la o echipă din Premier League. Ei au zis că vor să negocieze, dar am spus că nu-l dau. Dar am rămas uimit când am primit oferta. A fost peste gândirea mea.

I-am spus lui Ovidiu Popescu că dacă pleacă acum, eu iau 3 milioane de euro pe el, iar el va avea un salariu de 500-600.000 de euro. Eu vreau să iau 20 de milioane de euro pe el. Cu cât iau eu mai mulți bani pe jucător, cu atât mai mare va fi salariul lui. O să aibă un salariu de câteva milioane" Gigi Becali, pe 4 aprilie

Interesant este că ambii jucători care ar putea fi transferați au ieșit ieri accidentați: Alibec în minutul 37 și Ov. Popescu în minutul 43.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.