Diverse

VIDEO EXCLUSIV Persoanele cu handicap, batjocorite pe Arena Națională » Explicații incredibile: "Totul e oprit de un an de zile"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 aprilie 2017

De mai bine de un an, lifturile de pe cel mai mare stadion al României nu sunt funcționale, iar suporterii imobilizați în scaune rulante sunt cărați de însoțitori în brațe pe scări.

O investiţie de 235 de milioane se degradează pe zi ce trece și nimeni nu face nimic ca bucățile de tencuială ale Arenei să nu cadă în capul spectatorilor, ca apa să nu mai curgă din tavanul lojelor sau ca pereții de la VIP să nu mai fie plini de igrasie și să miroasă a mucegai. 

Una dintre cele mai mari disfuncționalități este la lifturi! De un an pe stadionul din București nu funcționează niciun ascensor.

"Nu merg fiindcă cei care se ocupă de mentenanţa lor n-au venit să prelungească autorizaţia" a fost explicaţia unuia dintre cei care se ocupa de stadion în martie 2016.

"Merge un singur lift, și ăla în zona VIP, care face legătura cu parcarea subterană, în rest toate sunt oprite de un an de zile", spune un responsabil al stadionului. Pe toate lifturile sunt mesaje lipite cu scotch: "Ascensor oprit!"

Citește în varianta tipărită a Gazetei sau pe platforma Gazeta Digitală toate detaliile acestui subiect delicat, dar și reacția Primăriei Capitalei. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.