Liga 1

SCANDAL la FCSB! Remarci rasiste și BĂTAIE între doi jucători: Reghe a trecut pe tușă un fotbalist

Articol de Ionel Luţan  —  Saturday 8th of April 2017 12:00

În dimineaţa meciului cu Astra, la antrenament, ghanezul l-ar fi lovit pe fostul jucător al Viitorului, din cauza unor înjurături şi remarci rasiste ale acestuia.

Din primul 11 al FCSB-ului a lipsit în mod surprinzător, la succesul de joi, cu Astra Giurgiu, Sulley Muniru. "E răcit, a acuzat o starea de răceală de dimineaţă" a fost explicaţia pe care a oferit-o Laurenţiu Reghecampf la finalul partidei.

Motivul absenţei africanului ar fi fost, de fapt, determinat de un mare scandal care s-ar fi petrecut la miniantrenamentul pe care roş-albaştrii l-au susţinut chiar în dimineaţa întâlnirii.

Dolce Sport a informat ieri că la una dintre miuţe, echipa din care făcea parte Florin Tănase a pierdut, iar Muniru ar fi început să facă anumite glume şi ironii pe această temă. Florin n-a suportat şi ar fi replicat cu câteva înjurături.

Conflictul nu a putut fi aplanat de colegi, iar Tănase ar fi trecut chiar la remarci rasiste. L-ar fi făcut maimuţă pe fotbalistul de culoare, fratele mult mai celebrului Sulley Muntari.

A fost momentul în care ghanezul a izbucnit şi l-ar fi lovit pe Tănase. Reghecampf a intervenit, l-a trimis la cabine pe Muniru, după care l-a anunţat că e exclus din lot pentru confruntarea cu Astra.

În mod normal, Muniru ar fi fost titular, alături de Ovidiu Popescu în faţa apărării. Aşa, Reghe a apelat la Boldrin, care a jucat mijlocaş central defensiv.

Faptul că Muniru n-a absentat din cauza unei stări de răceală s-a putut vedea şi pe parcursul meciului de pe Arena Naţională.

Africanul a fost prezent în tribună, bine dispus şi îmbrăcat destul de subţire având în vedere că afară nu era foarte cald şi el, conform antrenorului, era răcit atât de râu încât nu a putut juca!

Va proceda Gigi ca şi cu Hamutovski?

În urmă cu mai bine de 10 ani, s-a petrecut un conflict asemănător la antrenament. Tot între un străin şi un român. Atunci, portarul Vasili Hamutovski a intrat într-o dispută cu Adrian Neaga, pe care l-a luat la bătaie.

Gigi Becali a fost informat şi a avut atunci o ieşire publică extrem de dură la adresa goalkeeper-ului din Belarus. Chiar a anunţat că îl va da afară de la echipă fiindcă nu acceptă "ca un român de-al meu să fie lovit de un străin, oricare ar fi el. Nu vreau la echipă jucători care să bată români".

La scurt timp după acel episod, Hamutovski a fost îndepărtat de la echipă.

2.000.000 €au costat Muniru şi Tănase, protagoniştii scandalului de joi: Florin a fost mai scump de 3 ori faţă de ghanez

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.