Liga 1

O nouă serie de declarații savuroase ale lui Ionuț Popa: "Am din astea care se bagă în venă. Mă refer la țuică de prune, de coarne" :)

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 aprilie 2017

Ionuț Popa a dus-o pe ACS Poli Timișoara pe locul 4 în play-out și e foarte aproape să o salveze de la retrogradare, după ce a început sezonul cu un handicap de 14 puncte.

Formația bănățeană a reușit astăzi o victorie cu Pandurii, scor 3-1, iar antrenorul lui ACS Poli a oferit câteva declarații savuroase, așa cum ne-a obișnuit.

"Mi-a dat LPF un comunicat că dacă nu mă prezint cu jucătorii de la echipa mare și vin cu juniorii mă ard rău de tot, pe mine, dar și echipa. Zău, așa mi-e o frică.... de înnebunesc! Îi aștept să ne facă și teste anti-doping. Am vorbit cu cineva, să vedem care-i treaba.

Am injectabile, am din astea care se bagă în venă. Mă refer la țuică de prune, de pere, cateodată și din aia de coarne, care e cea mai bună. Are un efect deosebit. Dacă mai bei și un pahar de Castel Huniade după vreo două grătare, ești ca și drogat", a declarat Ionuț Popa la TV Dolce Sport.

"Dacă vom reuși să ne salvăm de la retrogradare, să ne facă statui prin toată Timișoara, să le pună prin tot orașul" Gabriel Cânu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.