Handbal

Per Johansson, debut cu victorie pe banca lui CSM București: "Merităm să jucăm în Final Four"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 aprilie 2017

CSM București s-a impus în meciul tur cu Ferencvaros, 30-25, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la primul meci al lui Per Johansson pe banca bucureștencelor.

Suedezul a fost impresionat de atmosfera din Sala Polivalentă și este de părere că echipa sa merită un loc în Final Four.

"Fetele au muncit foarte mult, au făcut un joc tactic perfect. Am început greu, ne-a fost greu să marcăm, dar finalul a fost magnific. Cred că ne-am potrivit încă de la primul antrenament, ne-am pregătit perfect pentru acest meci și cred că merităm să jucăm în Final Four.

Am trăit meciul la intensitate maximă, dar cum să-l trăiești altfel cu un asemenea public? Paula Ungureanu a fost la înălțime de fiecare dată când am avut nevoie de ea.

Dacă rămânem la planul de joc de astăzi, dacă nu facem erori, chiar avem șanse să ne calificăm", a spus tehnicianul la TV Dolce Sport.

Meciul retur din Ungaria se va juca peste o săptămână. 

O vom lua de la 0-0, ne gândim la manșa retur. Nu vreau să ne gândim că avem avantaj de 5 goluri
Paula Ungureanu

"A fost un meci cu o încărcătură foarte mare și oricât încerci, e greu să-ți stăpânești emoțiile. Nu ne gândim la diferența de 5 goluri, în sport te poți aștepta la orice"
Aurelia Brădeanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.