Handbal

După o nouă prestație de senzație, "Bella" Gullden îndeamnă la calm: "Nu suntem calificate încă, sper să fie de ajuns cele cinci goluri"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 aprilie 2017

Isabelle Gullden a fost cea mai bună marcatoare a CSM-ului în meciul de aseară cu Ferencvaros, 30-25, suedeza reușind în meciul de vineri seara 10 goluri.

Aceasta a declarat la finalul meciului că "tigroaicele" trebuie să fie la fel de concentrate și în meciul retur, fiind conștiente că le așteaptă o partidă de foc în infernul de la Budapesta

"A fost foarte greu, am avut suișuri și coborâșuri, dar s-a terminat cu bine. E bine că am marcat mult. Ne-am antrenat de două ori pe zi, am fost pregătite, am lucrat la tactică și am fost concentrate.

Fiecare antrenor e bun în felul său. Am mai lucrat cu actualul antrenor (n.r. - Per Johansson) și e foarte atent la tactică, întotdeauna știe ce să ne ceară. Nu cred totuși că stilul său e mult diferit de cel românesc.

Încă nu pot spune dacă suntem calificate la acest scor, sper să fie suficiente cele 5 goluri diferență. Dar trebuie să facem același efort și în retur", a declarat Isabelle Gullden, la TV Dolce Sport.

AICI ai detalii despre partida câștigată de "tigroaice" în fața unguroaicelor de la Ferencvaros

  • Manșa retur a disputei cu Ferencvaros va avea loc pe 15 aprilie, la Budapesta.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.