Liga 1

EXCLUSIV Scos din nou? Un jucător al lui CSU poate rata meciul cu FCSB din cauza relației cu Anamaria Prodan

Mateiu, 27 ani, a costat-o pe Craiova 500.000 de euro în vara lui 2014, când l-a cumpărat de la FC Brașov / FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 aprilie 2017

Alexandru Mateiu nu e nici suspendat şi nici accidentat pentru confruntarea cu trupa lui Reghecampf de duminică, dar e singurul jucător din lotul oltenilor care o are ca manager pe soţia antrenorului FCSB-ului, Anamaria Prodan.

La precedenta dispută cu FCSB, patronul Craiovei i-a interzis lui Mulţescu să-l folosească pe mijlocaş, singurul fotbalist din lot impresariat de Anamaria Prodan, scenariu ce s-ar putea repeta și în meciul de duminică.

Omul numărul 1 de la CSU l-a privit cu suspiciune pe Mateiu, având în vedere relaţia cu nevasta lui Reghecampf, dar şi pentru că fotbalistului îi expiră contractul cu Craiova peste o lună şi jumătate, înţelegere care încă n-a fost prelungită.

Mai multe detalii despre absența lui Mateiu din disputa cu FCSB puteți afla din ediția tipărită a Gazetei și de pe platforma digiitală!

Alte subiecte exclusiv print:

  • CSU Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.