Liga 1

Îi mai știți pe Gora Tall, Bibișkov sau jucătorul care l-a impresionat pe Becali prin rugăciunile pe care le făcea la masă? Unde au ajuns să joace "tunurile" FCSB-ului

Argăseală, prezentându-l pe bulgarul Bibișkov, în mijlocul naturii / FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 08 April 2017

7 ani au trecut de când FCSB, pe atunci Steaua, semna cu Gora Tall sau Stelios Parpas. L-au găsit acolo pe Bibișkov. Ce mai fac acum jucătorii aduși de stafful de atunci:

1. Bulgarul Bibișkov a fost în curtea FCSB-ului în sezonul 2009-2010 și a bifat un singur meci pentru FCSB, nereușind să înscrie vreun gol.  Adus de la Litex Loveci din postura de golgeter al bulgarilor, Bibișkov a dezamăgit la roș-albaștri și a plecat după doar jumătate de sezon. În prezent, Bibișkov are 34 ani și evolueză în ligile inferioare din Bulgaria, la Marek Dupnitsa.

2. Cipriotul Stelios Parpas a evoluat pentru FCSB între 2010 și 2011, bifând 13 partide în tricoul roș-albastru. Nemulțumit de prestațiile lui, Becali l-a dat afară pe Parpas după doar un sezon. La momentul venirii la FCSB, Parpas se număra printre favoriții latifundiarului: "Parpas ăsta, mi-a placut mult de el. Eram la masă și când s-a ridicat a făcut cruce, s-a închinat și a plecat. E un mare credincios", declara Becali la acea vreme. Actualmente, Parpas joacă pentru Alki Oroklini, în Liga a doua din Cipru. 

3. Gora Tall a fost adus în același timp cu Parpas, dar nu a apucat să debuteze pentru prima echipă a FCSB-ului, jucând doar la "satelitul" echipei. Nu a bifat niciun meci în Liga 1 și a părăsit-o pe FCSB la finalul sezonului 2009-2010. Ajuns la 31 ani, senegalezul Tall evoluează în prezent pentru Al Shabab, în Kuweit.

 

Save

Save

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.