Campionate

Cristiano Ronaldo ar putea rata El Clasico! Portughezul l-a jignit pe arbitrul partidei cu Atletico şi ar putea să fie suspendat patru meciuri

foto: reuters

Articol de Tibi Demeter  —  duminică, 09 aprilie 2017

Cristiano Ronaldo l-a înjurat pe Oscar De Burgos Bengoetxea, arbitrul partidei dintre Real Madrid şi Atletico Madrid şi ar putea să lipsească patru partide în cazul în care primeşte sancţiunea pe care a fost nevoit să o execute şi Lionel Messi la naţionala Argentinei.

Ronaldo s-a apropiat de centralul partidei în minutele de prelungiri ale derby-ului cu Atletico şi l-a înjurat pe centralul De Burgos Bengoetexa

Ciudat este faptul că deşi portughezul s-a aflat la mică distanţă de centralul partidei, acesta nu a reacţionat la vorbele starului de la Real Madrid.

De Burgos probabil că nu a înţeles mesajul lui Ronaldo sau nu a dorit să îl avertizeze pe atacantul madrilen.

În cazul în care Ronaldo ar fi fost avertizat în această partidă, el nu putea să joace cu Sporting Gijon şi evita astfel o posibilă suspendare în El Clasico.

Presa catalană cere cu insistenţă suspendarea deţinătorului Balonului De Aur, la fel ca şi în cazul lui Messi. Argentineanul a primit o suspendare de patru etape la echipa naţională, după ce l-a înjurat pe tuşierul partidei cu Chile, disputată în urmă cu două săptămâni.

Dacă comisiile de disciplină din Spania se vor sesiza şi îi vor acorda o pedeapsă de patru etape lui Ronaldo, lusitanul va rata El Clasico, programat pe 23 aprilie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.