Campionate

VIDEO Cu Stoian titular, Crotone a reușit surpriza etapei în Italia » AC Milan și Inter, rezultate opuse înainte de Derby della Madonnina

foto: gazzetta.it

Articol de Cristian Toma  —  Sunday, 09 April 2017

Înainte de Derby della Madonnina, programat sâmbătă, de la ora 13:30, AC Milan a câștigat cu 4-0 pe teren propriu cu Palermo, în timp ce Inter a pierdut în deplasare cu 2-1 în fața lui Crotone, cu Adrian Stoian integralist la gazde. 

AC Milan a început partida foarte bine, deschizând scorul în minutul 6 prin Suso, care a executat perfect o lovitură liberă. În minutul 19 Pasalici a dublat avantajul reluând cu capul o centrare foarte bună a aceluiași Suso. Carlos Bacca (min 37) a marcat al treilea gol, cu o lovitură de cap după o centrare a lui Davide Calabria. După pauză, Deulofeu (min. 70) a bifat al patrulea gol al partidei printr-un șut superb de la marginea careului. Din minutul 83, Palermo a evoluat în inferioritate numerică după ce fundașul Giancarlo Gonzalez a văzut cel de-al doilea galben în acest meci.

VIDEO cu golurile lui Milan

De partea cealaltă, Inter a fost de nerecunoscut în prima repriză la Crotone. Gazdele au deschis scorul în minutul 19 prin fostul jucător al nerazzurrilor, Falcinelli care a transformat un penalty acordat ca urmare a unui henț făcut de Gary Medel. Același Falcinelli a dublat avantajul gazdelor în minutul 22, marcând printr-un lob superb peste portarul Samir Handanovic. În minutul 65, D'Ambrosio a redus din diferență marcând cu capul după un corner executat de Geoffrey Kondogbia.

Rezumatul VIDEO de la Crotone - Inter

În urma acestor rezultate, AC Milan a făcut schimb de locuri cu Inter Milano, urcând pe locul 6, cu 57 de puncte, la 2 lungimi de marea rivală. Rossonerii au de recuperat 2 puncte față de locul 5, Atalanta, aflată pe prima poziție care duce în cupele europene.

Ediția cu numărul 218 a derbyului Inter Milano - AC Milan va avea loc sâmbătă, 15 aprilie, la ora 13:30.

sursa: goal.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.