Liga 1

MM Stoica, reacție surpriză înaintea meciului cu CFR: "Secretul?"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 10 aprilie 2017

Directorul sportiv al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a vorbit despre planurile de viitor ale echipei, fără a considera echipa sa deja campioană.

După meciul de la Turnu Severin, câștigat cu 1-0, oficialul bucureştenilor a fost precaut în declaraţii:

"Schimbările din timpul meciului au adus un plus necesar echipei. Boldrin a jucat senzaţional! Şi trebuie să ne gândim că Steaua a repurtat o victorie în faţa unei echipe excepţionale a Universităţii Craiova. Suntem abia la finalul turului, mai avem 5 meciuri foarte importante.

Secretul? Cu ceva timp în urmă eram acuzaţi că avem probleme fizice. Eu cred că diferenţa s-a făcut şi la acest capitol, de am ajuns să avem o serie importantă de victorii".

Oficialul celor de la FCSB a vorbit şi despre următoarea etapă a echipei sale: "Eu zic că şi o remiză cu CFR Cluj în deplasare este un rezultat pozitiv pentru noi". În acest sezon, au fost trei meciuri directe între cele două formaţii.

Ardelenii au învins pe Naţional Arena cu 1-0, apoi a fost o remiză în Gruia în prima etapă din 2017, pentru ca roş-albaştrii să se impună cu CFR Cluj în prima rundă din play-off.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.