Liga 1

Cel mai lăudat stelist e nemulțumit și trimite săgeți către Reghe: "Chiar şi eu sunt surprins"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 10 aprilie 2017

Laurenţiu Reghecampf a făcut în prima repriză o mutare esenţială, care a schimbat în bine faţa jocului roş-albaştrilor la Severin.

Ricky Boldrin l-a înlocuit în minutul 38 pe Sulley Muniru şi a încheiat partida prin a fi lăudat de toată lumea, de la antrenor, la managerul sportiv şi la coechipieri.

Brazilianul, care a marcat golul victoriei cu Dinamo (2-1), a avut şi contra Craiovei (1-0) câteva acţiuni de poartă ce au pus adversarul în mare pericol.

"Cred că am ajutat şi eu echipa"

"Am câştigat un jucător excepţional", a spus Reghe după meci. "Boldrin a evoluat excepţional", a comentat şi MM Stoica. "S-a schimbat mult jocul în bine după intrarea lui Boldrin", a punctat şi Alibec.

Ce spune sud-americanul? "Aş minţi să spun că n-am fost surprins că nu sunt titular, dar eu îmi fac treaba cât pot de bine atunci când sunt folosit. Suntem pe drumul cel bun, dacă vom continua astfel avem prima şansă să fim campioni.

Ne-am simţit foarte bine şi cred că am ajutat şi eu echipa. Se vede că jocul curge bine. Ajungem uşor la poartă, se vede şi pe tabelă", a declarat Boldrin.

9 goluri 
 şi 5 assist-uri are mijlocaşul de 28 de ani în 40 de partide în actualul sezon în toate competiţiile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.