Liga 1

Oficialii de la CSU Craiova, noi declarații după meciul cu FCSB: "Republica Oltenia s-a bătut cu sistemul timp de 60 de ani"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 aprilie 2017

După comunicatul oficial de azi, cei de la CSU Craiova au revenit și au dat din nou declarații despre programul de meci de la meciul cu FCSB, 0-1, în care a fost jignită rivala. Vezi aici detalii!

Marcel Popescu, președintele celor de la CSU, a oferit noi detalii legate de cele petrecute la meciul de duminică, dar fără să fie foarte vehement.

"Ce să le facem fanilor care au făcut asta? Să-i luam la palme? Noi nu putem să îi controlăm în buzunare pe fani. Sunt 20.000 de fani. Nu putem să-i controlăm. Așa îl văd fanii pe Gigi Becali. Nu e nicio problemă dacă fanii Stelei fac la fel la adresa lui Rotaru.

Noi ne delimităm total de aceste gesturi. Dar fanii sunt creativi. Nu îi putem cenzura. Nu putem să nu îi numim creativi. Republica Oltenia s-a bătut cu sistemul, cu Steaua și Dinamo, timp de 60 de ani.

Dacă la un meci dintre naționala României și o altă țără se întâmplă asta, nu ne amendează. Nu dramatizați.

Fotbalul românesc este putred. Sunt și se pot dovedi legături de prietenie și familie între președintele Stelei și Marius Avram", a spus Marcel Popescu la TV Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.