Liga 1

Îl dă afară Becali pe Muniru? Patronul roș-albaștrilor a procedat la fel în urmă cu 10 ani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 April 2017

După 1-0 cu CSU Craiova, Gigi Becali l-a criticat extrem de dur pe Sulley Muniru, cel care săptămâna trecută s-a bătut la antrenament cu Florin Tănase.

Patronul roș-albaștrilor a declarat că îl va amenda cu 40.000 de euro pe mijlocașul ghanez, dar acesta ar putea avea de suferit și ar putea fi dat afară, așa cum Becali a procedat și cu fostul portar al echipei, Vasili Hamutovski.

În urmă cu mai bine de 10 ani s-a petrecut un conflict asemănător la antrenament. Tot între un străin şi un român. Atunci, portarul Hamutovski a intrat într-o dispută cu Adrian Neaga, pe care l-a luat la bătaie. Gigi Becali a fost informat şi a avut atunci o ieşire publică extrem de dură la adresa goalkeeper-ului din Belarus.

Chiar a anunţat că îl va da afară de la echipă fiindcă nu acceptă "ca un român de-ai mei să fie lovit de un străin, oricare ar fi el. Nu vreau la echipă jucători care să bată români". La scurt timp după acel episod, Hamutovski a fost îndepărtat de la echipă.

  • Sulley Muniru, 24 de ani, a venit la Steaua în vara lui 2015 și a devenit rapid om bază în echipa roș-albastră.

"M-a deranjat conflictul între Muniru și Tănase. O să vă spun și ce s-a întâmplat și ce se va înâmpla și măsurile pe care le-am luat. I-am dat 40.000 de euro amendă lui Muniru"
Gigi Becali, la TV Digi Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.