Liga 1

S-a întrecut limita? Geambașu și Buzărin scriu două-editoriale eveniment despre programul de meci care le-a încăierat pe CSU și FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 aprilie 2017

CSU Craiova a șocat audiența înaintea meciului cu FCSB, când a oferit suporterilor un program de meci în care își face praf adversara. 

Pe coperta programului de joc apare un leu care a jupuit o oaie și și-a făcut din cojoc din blana ei. Pe blană scrie Steaua, iar din oaia fără lână a rămas un lup pe care scrie FCSB. În interior, un titlu extrem de dur: "Fecesebistul, o specie scârboasă, pe cale de consacrare". Iar în textul materialului, oltenii îi atacă pe Duckadam și Gigi Becali.

Editorialiștii Gazetei, Cristian Geambașu și Alin Buzărin, au scris câte o opinie pe această temă.

"Umblăm cam mult la nuanţe. Cu prea multe mănuşi. Iar lucrurile sunt simple. În cazul în care conţinutul programului ar fi fost considerat jignitor, ofensator, discriminatoriu sau xenofob, domnii din fruntea grupării craiovene ar fi trebuit să se sesizeze. Să îl retragă de la difuzare. În ultimă instanţă, să anunţe la staţia de amplificare că nu împărtăşesc conţinutul. Atât timp cât au tăcut, şi l-au însuşit", scrie Geambașu. CITEȘTE AICI RESTUL EDITORIALULUI!

"În loc să priceapă respectiva eroare tipărită drept ce era, Gigi Becali s-a îmbățoșat televizat și a spus că sigur e mâna lui Mihai Rotaru, patronul oltenilor, fără de știința căruia nu se mișcă nimic la Craiova. Megamediatizatul număr unu al Stelei a admis că nu-l cunoaște personal pe finanțatorul Craiovei, că au vorbit doar de câteva ori la telefon pe tema Andrei Ivan, după care l-a catalogat „dobitoc”, „prost”, „jigodie” și „mârțoagă”. Un atac mult mai josnic decât fusese nereușitul program care a aprins văpaia", scrie Buzărin. CITEȘTE AICI RESTUL EDITORIALULUI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.