Liga 1

Contra, noul oracol din Liga 1: "I-am spus că el ne va câștiga meciul" » Despre victoria cu Astra: "Am fost doar noi pe teren"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 aprilie 2017

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre victoria cu Astra, 2-1, și a lăudat evoluția elevilor săi.

"Mă interesează fiecare meci, să avem continuitate. Am făcut din nou un meci foarte bun, contra unei echipe extraordinare. Am câștigat pe un teren foarte greu.

Am început mai greu și nu ne-am regăsit. După primele 10 minute, a fost o singură echipă pe teren. Am avut ocazii și am controlat jocul. Este o victorie meritată, dar nu am realizat nimic. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Vom lua fiecare meci așa cum vine. Vom evolua cu Viitorul și vreau ca echipa să joace la fel de bine, la fel de dezinvolt și cu aceeași agresivitate.  Vom vedea unde ne vom situa în clasament la finalul sezonului.

Nu am schimbat primul «11» pentru că am vrut să dau continuitate. Mi-au plăcut și jucătorii care au intrat. Asta îmi doresc. Vreau să joace bine și să îmi dea dureri de cap în alcătuirea echipei. Mă bucur că jucătorii au înțeles că avem nevoie de continuitate.

Nistor a avut 30 de minute foarte bune. I-am zis că el va câștiga meciul. Știam că va intra în interior, chiar dacă l-am pus în stânga, și că va aduce un plus. Primul gol a venit după o fază extraordinară.  A fost o victorie meritată.

Dorința mea este ca echipa să joace la fel până la final. Vom vedea ce va fi la finalul acestui sezon", a spus Contra la TV Digi Sport.

Citește și: S-a terminat turul play-off-ului » 4 lucruri pe care le știm înainte de finalul campionatului: efectul Alibec + Gnohere și ce speranțe mai au Dinamo și Astra

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.