Liga 1

Unul dintre autorii programului de meci cu jigniri anti-FCSB: "Am gândit ca suporterii. Nu avem nicio legătură cu clubul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 aprilie 2017

Chiar dacă șefii Craiovei s-au desolidarizat de programul de meci în care  se aduceau jigniri steliștilor, a rămas impresia că există totuși o legătură între cei care au editat textele și conducerea olteană.

Florin, unul dintre cei 3 autori ai programului, a explicat azi în direct la emisiunea de radio "Stop pe Piept", difuzată la Național FM:

"Ne pare rău că doar partea care a deranjat a fost mediatizată. Am gândit ca suporterii, ca și cum am transmite un mesaj printr-un banner. Ne-am gândit că ne adresăm în primul rând comunității noastre de fani, celor de lângă noi, din tribună.

Țin însă să precizez că noi nu avem nicio legătură cu clubul. Deținem un site, care are o secțiune de forum unde se strâng ideile  și funcționăm din donații, pe site-un nostru existând un buton de paypal. Se poate vedea clar cine și câți bani a dat, iar printre donatori nu s-au regăsit niciodată persoane din club!", a spus unul dintre autorii programului de meci.

Citește și: Reacție penibilă a celor de la CS U Craiova după scandalul din cauza programului de meci: "Nu știam de el, dar am informații că Steaua veche l-a făcut"

Citește și: Oficialii de la CSU Craiova, noi declarații după meciul cu FCSB: "Republica Oltenia s-a bătut cu sistemul timp de 60 de ani"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.