Liga Campionilor

VIDEO + FOTO DEZASTRU pentru Barcelona! Umilință pe terenul lui Juventus: ce se mai poate întâmpla în retur?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 11 April 2017

Juventus a învins-o clar pe Barcelona, scor 3-0, în manșa tur a sferturilor Ligii Campionilor, și a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în semifinale.

După doar șapte minute, Paulo Dybala a deschis scorul pentru torinezi. Argentinianul a primit o minge de la Cuadraro și a șutat superb, din unghi, învingându-l elegant pe Ter Stegen.

Avantajul italienilor a fost majorat tot de Dybala, în minutul 22, care a marct cu un șut de toată frumusețe de la marginea careului, execuție la care portarul Barcelonei a fost spectator.

În urma unui corner, Chiellini a dus scorul la 3-0, în minutul 55, înălțându-se peste apărarea Barcelonei și înscriind plasat, cu capul, acesta fiind și scorul final al partidei.

Catalanii se văd din nou puși în postura de a reveni de la un scor defavorabil, așa cum s-a întâmplat cu PSG, în optimi, când Barcelona a întors incredibil scorul , după 0-4 în tur.

Meciul retur va avea loc pe 19 aprilie.

FINAL » Juventus - Barcelona 3-0
Au marcat: Dybala '7, '22, Chiellini '55
Click AICI pentru liveTEXT 
VIDEO

Echipele de start:

Juventus: Buffon - Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanici (89. Barzagli) - Cuadrado (73. Lemina), Dybala (81. Rincon), Mandzukici - Higuain
Rezerve: Neto, Asamoah, Barzagli, Lemina, Lichtsteiner, Marchisio, Rincon
Antrenor: Massimiliano Allegri

Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Mathieu (46. A. Gomes) - Rakitici, Mascherano, Iniesta - Messi, L. Suarez, Neymar
Rezerve: Cillessen, Alba, Alena, Digne, A. Gomes, Paco Alcacer, D. Suarez
Antrenor: Luis Enrique

Celălalt sfert care trebuia să se dispute azi, dintre Borussia Dortmund și Monaco, a fost amânat pentru miercuri, din cauza unei explozii ce a avut loc în preajma autocarului Borussiei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.