Liga 1

Prima luptă pierdută de Armată? Ministrul Apărării recunoaște: "Nu exclud dialogul cu Gigi Becali"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 aprilie 2017

Gabriel-Benjamin Leș, ministrul Apărării Naționale, a declarat astăzi că echipa Clubului Sportiv al Armatei ar putea trece sub coordonarea unui departament din cadrul MApN.

"Este o propunere legislativă pentru modificarea legii 346. Nu discutăm doar de CSA Steaua, discutăm de rearanjarea ministerului.

Asta nu înseamnă că nu va rămâne în subordinea ministerului ca şi structură, dar ar putea intra în coordonarea unui departament. Au fost nişte amendamente care s-au modificat, a declarat acesta.

Leș a recunoscut că ministerul nu poate susține o echipă de fotbal la nivel înalt.

"Nu, categoric nu. O să vedem. Nu exclud dialogul cu Gigi Becali, nu l-am exclus niciodată, nu am avut nicio întâlnire până acum.

De acest lucru se ocupă CSA Steaua, nu ministrul. Nu am o problemă să mă întâlnesc cu Gigi Becali. În acest moment, marca este la CSA Steaua, un dialog pentru o asociere îl putem avea cu oricine, dar să găsim soluţia legală.

Deocamdată avem procesul şi pe rol o soluţie care ne obligă la recuperarea prejudiciului. Vom vedea ce se întâmplă apoi", a spus ministrul Apărării Naționale, potrivit TV Dolce Sport.

Citește și: 

Azi a avut loc ședința Comisiei de Apărare! Revine marca Steaua la Gigi Becali? Discuții clare: "Marca nu poate rămâne la aceeași valoare dacă Steaua joacă împotriva Crevediei"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.