Liga 1

EXCLUSIV Rivaldo vine la Dinamo - FCSB! Cum vrea să-și aștepte Rivaldinho tatăl: promisiune pentru fani

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 12 aprilie 2017

Marele Rivaldo și-a programat o vizită în România cu ocazia Derby-ului, Dinamo - FCSB, de pe 1 mai. Până atunci, atacantul "câinilor" a promis echipei câte un gol pe meci.

Iar nouarul "câinilor" a transmis că dorește să-și aștepte tatăl într-un mod special: "Să marchez la fiecare meci. Vreau să ducem Dinamo cât mai sus în clasament, suporterii sunt fantastici".

Până la duelul cu FCSB, dinamoviștii mai au partide cu Viitorul și cu CSU Craiova. Brazilianul afirma chiar de la finele partidei cu ardelenii că n-a renunțat la titlul de campion, în prezent, cu 5 etape înainte de final, "câinii" fiind la 7 puncte în spatele liderului, FCSB.

6.000 €este salariul lunar al lui Rivaldinho în Ștefan cel Mare

A intrat în formă

Atacantul a fost decisiv în ultimele două partide oficiale, având o contribuție importantă la singurele victorii din play-off ale "câinilor": deviere decisivă pentru golul lui Nemec și reușită personală cu CFR Cluj, 2-0, Gol și assist cu Astra, 2-1.

Brazilianul de 21 de ani a ajuns la o medie de un gol la 107 minute jucate în Liga 1! Aproape de numărul 1 la acest capitol, ex-dinamovistul Harlem Gnohere, acum la FCSB, care are un gol marcat la 90 de minute jucate.

Adrian Mutu este cel ce l-a adus pe Rivaldinho la București: "Vrea să-și construiască un nume al lui propriu, să se delimiteze de cel al tatălui său. Nu mă miră reușitele sale. Ne arată de ce e în stare, a început să-și dea drumul la joc, s-a acomodat".

2 goluri
are Rivaldinho în 6 meciuri

"Continuă să fii la fel de dedicat şi de determinat! Ştiu că eşti supus la o mare presiune pentru că eşti fiul meu, dar ai o personalitate puternică şi cu siguranţă vei scrie o poveste frumoasă, la fel cum eu am scris-o pe a mea. Sunt foarte mândru de tine" Rivaldo, pe pagina sa de Facebook

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.