Liga 2

Echipa antrenată de Nicolae Dică a promovat în premieră în Liga a doua!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 aprilie 2017

SCM Pitești, formația antrenată de Nicolae Dică, a obținut astăzi promovarea matematică în Liga a doua, în urma succesului obținut pe terenul lui Atletic Bradu, scor 3-1, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din seria a treia a Ligii a treia.

Argeșenii au profitat și de pașii greșiți ai urmăritoarei FC Voluntari II, distanțându-se la 22 de puncte de gruparea ilfoveană.

Profitând și de o serie accesibilă, echipa lui Dică a dominat autoritar campionatul, reușind să-și asigure promovarea matematică cu cinci etape înainte de final.

Tot cu Dică pe bancă, gruparea argeșeană a fost foarte aproape de promovare și în sezonul trecut, pierzând însă lupta cu CS Afumați dramatic, la golaveraj.

Deși echipa sa a promovat, sunt șanse mici ca Dică să rămână pe banca echipei și din sezonul viitor, existând posibilitatea tot mai mare să preia o echipă din prima ligă.

Deținută de Primărie, SCM Pitești nu este continuatoarea echipei FC Argeș, însă oficialitățile locale încearcă să obțină brandul de la vechea societate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.