Campionate

Începe vânătoarea! "Perla" lui Dortmund e dorită de o echipă în TOP 3 Premier League

Articol de Tibi Demeter  —  vineri, 14 aprilie 2017

Christian Pulisic, mijlocaşul Borussiei Dortmund, este dorit de către Tottenham Hotspur în Premier League din sezonul viitor, conform celor de la Daily Mail, citaţi de footballfancast.

Pulisic, 18 ani, şi-a făcut debutul la Dortmund în sezonul 2015/2016 şi a devenit un om de bază al echipei pregătite de Thomas Tuchel pentru care a marcat de cinci ori în 34 de prezenţe.

Reprezentatul lui Tottenham, Steve Hitchen, a fost prezent la meciul dintre Borussia Dortmund şi AS Monaco, din prima manşă a sferturilor de finală a Ligii Campionilor disputat miercuri seară, având ca subiect urmărirea lui Pulisic.

Internaţionalul american cu 13 prezenţe la prima reprezentativă a fost introdus la pauza meciului cu AS Monaco şi a adus un plus de energie şi viteză în banda dreaptă a atacului Borussie în cel de-al nouălea său meci din Champions League.

Adolescentul lui Dortmund a început de 12 ori ca titular în actualul sezon din Bundesliga şi a fost introdus pe teren în alte 12 ocazii.

Pulisic a bifat aproape 1200 de minute în Bundesliga şi a contribuit cu trei goluri şi opt pase decisive, cifre impresionante pentru un puşti de 18 ani.

Mijlocaşul Borussiei este cotat la 12 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.de şi ar putea să ajungă pe White Hart Lane din vară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.