Liga 1

Ironii la FCSB! Declarații tari față de rivale: "Noi urcăm în formă, iar restul scad! Dinamoviștii visează la locul 2, dar nu se poate îndeplini"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 aprilie 2017

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, a vorbit despre lupta la titlu și despre celelalte rivale, spunând că echipa roș-albastră este favorită să devină campioană.

"După ultimele rezultate, văzând și jocul celorlalte echipe din play-off, consider că Steaua poate să câştige titlul de campioană dacă va obţine victorii în următoarele două meciuri.

Ultimele partide au arătat că Steaua are o pregătire fizică foarte bună. Cred că la ora actuală echipa urcă în formă, iar celelalte echipe scad. Poate şi presiunea pe celelalte echipe este mult prea mare. Dar, repet, dacă Steaua câştigă partidele cu CFR şi FC Viitorul este campioană.

Altă echipă în afară de Steaua şi Viitorul nu cred că mai are şanse la titlu. Dinamo visează doar la locul doi, dar diferenţa este mare. Şi cred că Viitorul nu va scăpa locul doi, iar pe undeva consider că îl merită. Toată lumea îşi doreşte locul doi pentru că duce în Liga Campionilor şi sumele de bani de acolo sunt importante.

Putem să ne uităm şi la ce s-a întâmplat anul trecut în play-off. La Viitorul sunt jucători talentaţi, dar tineri, care la o anumită presiune cedează. S-a văzut şi la CSU Craiova, care joacă foarte bine o repriză, îşi creează ocazii, dar după aceea intră într-o anumită panică, să zic aşa, îi depăşeşte practic miza jocului", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.