Liga 1

Reghe e gata de meciul cu CFR: "Sunt obișnuit cu asta" » Antrenorul vede 4 echipe în lupta la titlu: "S-a creat deja o distanță"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 aprilie 2017

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre meciul cu CFR Cluj, de luni, și despre importanța acestuia în lupta la titlu.

"Toate echipele cu care noi jucăm vor să ne bată și să facă rezultate pozitive. Nu este deloc un nou lucru pentru noi. Sunt obișnuit. Cel mai important lucru este să și poată să facă acest lucru împotriva noastră.

Consider că avem o echipă puternică, iar în ultimele partide am demonstrat că merităm primul loc în campionatul din România.

Sper că continuăm acest drum bun și să ne câștigăm meciul de luni seară. Știm că o să fie un meci foarte greu pentru noi, cunoaștem foarte bine echipa din Cluj. Trebuie să profităm de perioada bună prin care trecem și să reușim să câștigăm cele trei puncte. Totate etapele au fost importante până acum și în continuare o să fie la fel. 

Deja s-a creat o distanță în clasament și au rămas 3 echipe, sau hai să spunem 4, care ar putea avea șanse la primul loc: noi, Viitorul, Dinamo și CFR. Cred că acestea sunt echipele care vor încerca să ajungă pe locul 1. Restul vor fi echipe care, în anumite meciuri, vor avea rezultate bune, dar nu mai au șanse la primul loc", a spus Reghecampf la conferința de presă.

  • CFR Cluj -FCSB se joacă luni, de la ora 20:30. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.