Liga 1

Reghe și MM reacționează după oferta primită de FCSB pentru Alibec: "Asta contează mai mult decât să îl vindem pe 20 de milioane de euro"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 aprilie 2017

Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica au vorbit despre oferta pe care Alibec o are din Premier League.

Cei doi au spus că nu se pune problema plecării atacantului de 25 de ani și că acesta trebuie să o ajute pe FCSB să se califice în grupele Champions League.

"Eu nu pot să știu ce gândește Alibec. Nu știu de nicio ofertă, nu mă interesează acest lucru. Mă interesează doar ca echipa să câștige ȘI Alibec să se ridicie la nivelul pe care și-l dorește, să se antreneze cât mai bine.

În decursul anilor ați văzut că majoritatea jucătorilor au avut oferte. Și Alibec va ajunge să plece. De aceea s-a plătit o sumă mare pe el, ca banii să se întoarcă la echipă", a declarat antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Și Mihai Stoica a vorbit despre un posibil transfer al lui Denis Alibec.

 "Alibec nu este de 4 ani la Steaua. A venit doar de 4 luni și a venit să joace. Ajunge cu subiectul acesta. Nu este perioadă de transferuri A zis și Reghe că Alibec este jucătorul nostru și trebuie să se concentreze la meciurile noastre. 

Obiectivul acestei echipe este participarea în grupele UEFA Champions League. Este mult mai important să ajungi acolo cu Alibec în echipă, decât să-l vinzi până atunci cu 15 sau chiar 20 de milioane de euro", a spus Mihai Stoica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.