Liga 1

Sabotat de bulgari » Mulțescu și-a umilit jucătorii care au greșit la golurile Astrei, în prima repriză

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 aprilie 2017

Astra a marcat de două ori în prima repriză a disputei cu CS U Craiova, iar Gheorghe Mulțescu a schimbat doi fotbaliști până la pauză.

 În minutul 2 al partidei, Ioniță II a deschis scorul pentru Astra, iar craiovenii au avut ocazia de a egala printr-o lovitură de la 11 metri, dar Zlatinski a ratat de la punctul cu var.

Efectul? Mulțescu l-a schimbat pe mijlocașul bulgar în minutul 29, când pe teren a fost introdus Gustavo, iar Zlatinski a plecat direct la vestiare.

În minutul 33, Buș a majorat avantajul oaspeților, după o greșeală importantă a lui Barthe. Mulțescu nu a ezitat și l-a schimbat pe francezul cu cetățenie bulgară înainte de pauză, introducându-l în teren pe Burlacu.

Barthe a repetat atitudinea lui Zlatinski și a mers direct la vestiare după schimbare.

Atitudinea celor doi ar putea trăda probleme existente în vestiarul lui CS U. De altfel, Barthe și Zlatinski au fost colegi în Bulgaria, la Ludogoreț.

Nu este primul conflict al lui tehnicianului cu jucătorii străini de la echipă. Mulțescu i-a dat afară pe Acka, Nuno Rocha și Madson, după inițial îi trimisese la echipa a doua.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.