Liga 1

Oficialii lui Dinamo ies la atac! Un alt stadion îi poate lua locul celui din "Ștefan cel Mare" din planul pentru Euro 2020: "Există interese"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 aprilie 2017

Situația modernizării stadionului Dinamo se complică tot mai mult. Ionel Dănciulescu crede că există interese ca în locul arenei din "Ștefan cel Mare" să fie modernizată cea din Cotroceni. 

"Sper ca în cel mai scurt timp Dinamo să aibă şi stadion fără pistă, noi şi fanii ne dorim un stadion fără pistă, fanii ar avea nevoie de o asemenea arenă.

Nu avem răspunsuri certe, aşteptăm o clarificare a acestor lucruri, dacă nu se va face acest stadion acum, cred că niciodată nu se mai face.

Probabil că unii au alte interese, să facă un alt stadion pe care nu s-a mai jucat fotbal de mulţi, mulţi ani. Situaţia e complicată, aşteptăm această clarificare, iar organele abilitate să vină cu un răspuns ferm", a spus Dănciulescu la TV Dolce Sport.

Oficialul alb-roşilor a vorbit şi despre următorul meci, cu Viitorul: "Dinamo a făcut mereu meciuri mari în ziua de Paşte. Ştiu că e complicat, dar sper ca fanii să vină în număr cât mai mare lângă noi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.