Stranieri

Lucescu, ironizat dur în Rusia: "Îți iei bilet la primul avion Moscova - București? Sau cauți cu escală?"

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 17 aprilie 2017

Antrenorul lui Zenit a văzut reluarea penaltyului refuzat în prima repriză pe un telefon celular, la marginea terenului. "A fost evident că fundașul lui Spartak a ridicat mâna și a oprit mingea", a declarat secundul Spiridon.

Era exact minutul 43:26, la 1-0 pentru Spartak, când una din camerele televiziunii ruse Match l-a surprins pe Mircea Lucescu, la marginea terenului. Nu mai privea jocul, ci se uita pe un telefon celular, împreună cu doi asistenți. I se arăta că fundașul stânga al gazdelor, Kombarov, făcuse henț în careu la centrarea lui Smolnikov.

Imaginea cu Luce analizând faza pe smartphone a ajuns și pe Twitter, tehnicianul fiind ironizat dur de fanii lui Spartak. "Îți iei bilet la primul avion Moscova - București? E dimineață, la 9:15. Sau cauți cu escală?", a fost întrebat. "Hahaha, Lucescu caută penaltyul! De-asta pierde!", a spus alt moscovit. "Își pregătește conferința încă din prima repriză", a adăugat altul, care a completat: "Aparent, aurul ce a mai rămas la Zenit va fi luat de Lucescu".

La sfârșit, antrenorul lui Zenit a refuzat să comenteze acel moment în timpul conferinței de presă, dar secundul Alexandru Spiridon, care e și translatorul său, a declarat: "A fost penalty clar. Kombarov a ridicat mâna și a oprit mingea".

Totuși, fostul arbitru rus Serghei Husainov a declarat pentru cotidianul Sport Ekspres că nu trebuia dat penalty la hențul lui Kombarov: "Centralul Egorov a judecat corect".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.