Liga 1

Vestiarul nu-l mai vrea! Barthe și Zlatinski nu l-au salutat pe Mulțescu în momentul în care au fost schimbați

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday 18th of April 2017 12:00

Ziua și scandalul la Universitatea! După înfrângerea în fața Astrei, 1-3, vestiarul oltenilor stă pe un butoi cu pulbere.

Gigi Mulțescu și-a pus și mai rău jucătorii în cap, după ce a decis să-i scoată de pe teren pe Zlatinski și pe Barthe. Bulgarul a fost pedepsit întrucât a ratat un penaty, în minutul 4 al meciului, la 1-0 pentru giurgiuveni, în timp de francezul a fost substituit în minutul 39, la puțin timp după ce greșise la golul lui Sergiu Buș.

De nervi, cei doi "lei" l-au ignorat pe Mulțescu. Mai mult, Barthe a făcut semne insultătoare în direcția tehnicianului insinuând că are probleme și că e nebun. Sursele ziarului susțin că Alexandre a făcut o criză de nervi și în vestiar, înjurându-l pe Mulțescu. Stoperul a plecat de la stadionul din Trivale cu o altă maşină, fără să mai meargă cu autocarul echipei în Bănie. Nu a fost singurul fotbalist care a procedat așa, majoritatea preferând să plece separat de echipă din Trivale.

Mulțescu a explicat de ce a decis să-l schimbe pe Barthe: "A fost depășit și a greșit mult. Nu era deloc în regulă să-l mai țin pe teren. A greșit, nu a fost deloc într-o zi bună. Așa s-a întâmplat și cu Zlatinski, nu-i mai ieșea nimic".

Chiar dacă oficialii clubului spun că i-au propus prelungirea contractului cu Știința, șansele ca Mulțescu să continue pe banca juveților sunt mici. El a pierdut de mai mult timp susținerea vestiarului, iar în ultima vreme a fost contestat de toată lumea, inclusiv de Ivan, care a refuzat să discute cu antrenorul după ce l-a lăsat fără banderola de căpitan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.