Campionate

Ofertă de necrezut pentru Ozil: 120 de milioane de euro în cinci ani » Reacția internaționalului german: "Mi-a luat mai puțin de 3 minute să răspund"

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian Toma  —  luni, 17 aprilie 2017

Mesut Ozil a refuzat vara trecută o ofertă primită de la o echipă din prima ligă chineză.

Ozil făcut dezvăluirea în noua sa carte intitulată "Gunning for Greatness: My Life" (n.r. "Încercând să obțin măreția: Viața Mea") însă nu a făcut public numele echipei care l-a dorit, precizând doar că aceasta i-a pus pe masă o ofertă de 120 de milioane de euro net pentru o perioadă de 5 ani.

"Când am primit oferta din China vara trecută, mi s-a părut absurdă. Erau pregătiți să îmi ofere 120 de milioane de euro, net, pentru un contract pe cinci ani. O sumă dincolo de limitele imaginației mele, pe care mi-a luat mai puțin de trei minute să o refuz", a declarat Ozil.

Impresarului său, Erkut Söğüt, l-a sunat să îl întrebe dacă a aflat despre oferta chinezilor. Ozil povestește: "I-am spus că nu sunt aproape de finalul carierei și nu vreau să joc în China indiferent de câți bani îmi oferă o echipă de acolo. Încă mai vreau să câștig trofee cu Arsenal. Și astfel problema a fost rezolvată" a mai spus Ozil.

34 de meciuria disputat în acest sezon în toate competițiile Ozil reușind 10 goluri și 11 assist-uri

În cartea sa, Ozil susține că oferta primită a fost așa de mare deoarece președintele Chinei, Xi Jinping, este un mare fan al său.
Atacantul german a venit de la Real Madrid în septembrie 2013 pentru suma de 47 de milioane de euro.

surse: metro.co.uk, goal.com, thesun.co.uk

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.