Liga 1

El e antrenorul ideal pentru Dinamo: este în fața lui Reghecampf și a tuturor "principalilor" din campionat! Stadiul negocierilor cu Negoiță

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 18 aprilie 2017

Cosmin Contra este cel mai bun dintre antrenorii Ligii 1 în privința punctelor obținute, 68%. Ionuț Negoiță a revenit ieri din Orientul Îndepărtat pentru negocierile finale cu ”Guriță”.

Cosmin Contra a dus Dinamo, mai întâi, în play-off, iar acum pe podium, cu șanse mari la locul secund, ce duce în preliminariile Champions League.

Tehnicianul de 41 de ani a obținut 7 victorii de la sosirea sa ca antrenor al "câinilor" în 11 meciuri, pe lângă 3 remize și un eșec, iar "Guriță" este pe primul loc la capitolul puncte obținute în Liga 1.

Contra este și în fața lui Reghe și a tuturor antrenorilor din campionat, fiind ajutat totuși și de numărul mic de meciuri din palmaresul intern. 

În ediția tipărită a Gazetei afli toate detaliile despre stadiul negocierilor dintre Cosmin Contra și Ionuț Negoiță și o analiză a tehnicianului dinamovist în comparație cu alți tehnicieni din Liga 1. Poți răsfoi ziarul și în varianta digitală, aici!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.