Tenis

VIDEO Meciul anului? Djokovici supraviețuiește "uraganului" Simon și merge în turul următor de la Monte Carlo, după un meci electrizant!

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 18 April 2017

Sârbul Novak Djokovici a acces în turul trei al turneului Masters de la Monte Carlo după ce l-a învins pe francezul Gilles Simon la capătul unui meci superb.

Favoritul doi al competiției din Principat s-a impus, scor 6-3, 3-6, 7-5, la capătul unei partide care a durat două ore și treizeci și două  de minute.

Djokovici a câștigat primul set, scor 6-3, și părea că este în controlul partidei și în setul secund, câștigând pe serviciul francezului. 

Simon nu s-a dat bătut, a recuperat break-ul și a început să-l domine pe Djokovici, reușind să se impună în cele din urmă cu 6-3.

Setul decisiv a fost unul echilibrat, cu break-uri de ambele părți, francezul având chiar ocazia de a servi pentru meci la 5-4. Totuși, Djokovici a revenit și a câștigat următoarele trei game-uri, spre dezamăgirea francezului care a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale ultimilor ani. 

Disputa dintre cei doi a fost presărată de lovituri spectaculoase și schimburi uluitoare, așa cum a fost cel de mai jos, când Simon a câștigat un punct de-a dreptul epustuflant.

În turul următor, Novak Djokovici îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre Pablo Carreno Busta și Karen Khacanov.

Save

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.