Liga Campionilor

VIDEO+FOTO Calificare furată? 3 decizii care acuză arbitrajul lui Kassai: ofsaiduri clare la golurile lui Cristiano

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 19 April 2017

Real Madrid a trecut dramatic de Bayern în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în prelungiri, după ce la finalul primelor 90 de minute, bavarezii conduceau cu scorul de 2-1.

Centralul Viktor Kassai a stârnit numeroase reacții din partea fanilor, după ce brigada condusă de el a luat trei decizii controversate care au favorizat clar echipa antrenată de Zinedine Zidane.

1. Nu i-a arătat al doilea cartonaș galben lui Casemiro 

În minutul 52, Casemiro l-a faultat în careu pe Robben, iar centralul a dictat penalty pentru Bayern, dar nu l-a sancționat pe fotbalistul Realului, care mai avea un cartonaș galben.

Vezi AICI fazele VIDEO!

2. L-a eliminat eronat pe Vidal

Arturo Vidal a văzut a doilea cartonaș galben la intervenția avută asupra lui Asensio, cu mai puțin de 10 minute înainte de sfârșitul timpului regulamentar. Faultul a avut loc însă la mijlocul terenului și nu a fost atât de dur încât să necesite un al doilea avertisment.

3. Ofsaid clar la golurile marcate de Ronaldo în prelungiri

Ronaldo a înscris de două ori în prelungirile partidei, reușitele ce au încheiat practic socotelile calificării, dar reluările au arătat că ambele goluri au venit în urma unor poziții de ofsaid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.